BBL

Bbl geniş bantlı ışık tedavisi olarak bilinen forever young işlemi, kalıcı gençlik anlamı taşıyarak ameliyatsız cilt gençleştirme yöntemidir. Yaşlanma etkisini azaltmak ciltte oluşan hasarlı bölgelerin genç bir görünüm kazanması amacıyla uygulanır. Bu son teknoloji ürün olan BBL forever young, cilt problemlerinin tedavisini kalıcı olarak sonuçlandırır. Cilt yapısını yaşlanmaya karşı önlemek ve ciltte oluşan hasar tedavisinde yenilenmesini sağlamak için en çok tercih edilen, konforlu ve güvenilir ameliyatsız cilt gençleştirme yöntemidir.

İncelmiş olan cildin tekrardan eski kalınlığına dönmesini  ve  elastikiyetine kavuşmasını sağlar. Bu hücresel gençleşme tamamen kalıcı işlem olup,  8-10 yaş yüz gençleştirme uygulamaları arasında en sık yapılan son teknolojik üründür.

Bbl Forever Young İle Tedavisi Yapılan Sorunlar

Güneş ve doğum lekeleri

Cilt tonu eşitsizliği

Gül hastalığı ve kızarıklıklar

Çiller

Yanık ve akne izleri

Elastikiyet ve kolajen yapı  kaybı

Cilt yapısının üst tabakası belli bir dalga boyutunda filtreler kullanılarak, 38 ile 40 derece arasında cilt yüzeyi hafifçe , cildin alt tabakasına da 60-70 derece ısıtılıp belirlenen bölgelerde emilen bu ısı, kolajen artışını  sağlar. Ancak cildin alt yüzeyine gönderilen bu  ısı kişiyi korkutmamalıdır. batma, acı hissiyatı, yanma veya kişiyi rahatsız etmez, soğutucu sistemle bu durum önlenir. Ayrıca  alt tabaka bunu tolere eder. Yakıcı ve ağrılı bir etkisi asla olmamaktadır. Cildin alt tabakasını 70 derecelik ısıyla  uyararak kolajen yapı oluşumunu sağlar. Kolajen yapı, cildimizin incelmesini önleyen bir göreve sahiptir. Yaşlanma ile  kolajen yapı azalır, bu son teknoloji ürünü olan bbl sayesinde ciltte kalınlaşma sağlanarak kolajen kaybı giderilir. Bbl uygulamasında hangi tedavi yöntemi seçilecek ise seans sayısına hekim tarafından karar verilir.